Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας εισάγετε στην φόρμα στα αριστερά το email σας και τον κωδικό ασφαλείας.

Τσεκάρετε το email σας

Θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα λινκ επιβεβαιώσης του email σας. Αν δεν το βλέπετε, ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Μόλις το ανοίξετε θα πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης για να σας πάει σε μια νέα σελίδα, όπου θα είσαγετε τον κωδικό / password που επιθυμείτε για να διασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.

Τέλος...Κάντε login...Αν αντιμετωπίζεται προβήματα

Μή διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@rssfeed.gr.

Πώς βάζουμε τροφοδόσιες (feeds).

Τι είναι το RSS feed widget?

Το RSS widget είναι ένας RSS reader, ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να εμφανίζετε τα τελευταία νέα από οποιοδήποτε website/blog έχετε επιλέξει το οποίο υποστηρίζει RSS.

Θα εμπλουτίσει την σελίδα/blog σας με φρέσκο περιεχόμενο. Θα αναβαθμίσει ην σελίδα σας στην αναζήτηση, καθώς θα το εμπλουτίζει με περιέχομενο συνεχώς.

Το RSS feed widget έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των webmasters και των bloggers.

 

RSS feed widget

 

Επικοινωνία

Το rssfeed.gr είναι ένα RSS widget το οποίο προσθέτει δυναμικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας. Προσθέστε RSS feeds από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, ειδήσεις με εικόνες και στη συνέχεια επιλέξτε τις ρυθμίσεις εμφάνισης. Είναι δωρεάν και γρήγορη στην εγκατάσταση με μόλις τέσσερα απλά βήματα! Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω mail.

E-mail: info@rssfeed.gr
© Copyright 2014 - 2022 www.rssfeed.gr